Wijzigingen rondes

Op deze pagina vind je alle wijzigingen op de verschillende rondes die gemeld zijn.

Ook is het mogelijk om via het formulier aan de rechterzijde zelf een wijziging of correctie door te geven.

Ronde 1. Andere benaming start adres en niet meer toegestaan om naar de sluis te lopen.

Het start adres van route 1 moet zijn ‘parkeerplaats aan de Krochtenweg in Wernhout, nabij huisnummer 6’. (i.p.v. in Zundert)

Als je voor de eerste keer bij de Aa of Weerijs komt is het niet langer mogelijk om LA naar de sluis te lopen.

Je gaat bij de brug nu meteen RA.

Natuurlijk kun je vanaf de weg nog wel een blik werpen op de sluis!

Ronde 2 Wijziging i.v.m. privégebied

In ronde 2 is een wijziging gekomen. Het betreft hier privégebied en dit is helaas niet langer toegankelijk. De tekst in de tweede kolom onder de tweede foto veranderd daarom in: Aan het eind RA (fietspad). Eerste pad LA. Blijf dit pad RD volgen tot je bij het bord “De krochten” komt. Lees dan verder in de routebeschrijving bij “De Krochten” (regel zes onder diezelfde foto). De route is hierdoor 500 meter korter.

In de 3de kolom: Bij “wandelknooppunt 26 LA” wordt dat “wandelpijl 26 LA”. Dit is net voorbij huisnummer 4. Vervolg verder gewoon de routebeschrijving in de folder. Wandelknooppunten paal 26 is verplaatst naar de brug (Muisvonder) over de Aa of Weerijs.

 

Ronde 3 Verduidelijking èn Wijziging

1. Middelste kolom onder foto: Bij huisnummer 22 LA, daarna neem je de tweede pad RA. Met de eerste loop je namelijk meteen terug naar het Frans Baantje, en dat is daar niet de bedoeling.

2. In de 3de kolom, regel 7 gaat veranderen zodra aan de overkant van de weg langs de beek een verboden toegang bordje komt te staan. Het veranderd dan in:   Bij verharde weg oversteken en RA. Ga bij de rotonde LA. Eerste straatje LA, Oude Gasthuisstraat. Ga het 2de pad RA. Lees verder in de tekst bij “Loop RD tot de T-splitsing, Manderslaan”.

Omdat de Brabantse Delta binnenkort dit 2de gedeelte van de oever van de Aa of Weerijs gaat afsluiten heb ik deze wijziging helaas moeten invoeren.

Ronde 4

In ronde 4 zijn twee wijzigingen:

  1. Aan de start van de ronde is het niet langer mogelijk om langs de Aa of Weerijs te lopen. De Brabantse Delta heeft het stuk langs de beek afgesloten. De route start nu als volgt: Met je rug naar de parkeerplaats ga je RA. Aan het einde ga je LA.  Lees verder bij (regel 5 in de folder) ‘Bij kruispunt drukke weg oversteken…..’

2. Aan de overkant van het pontje is aan de oever een nieuw klaphek geplaatst, De route gaat nu pas na het tweede klaphek RA, dat staat 200 meter verderop. Je kan ook via de nieuw aangelegde vlonder lopen over de eveneens nieuwe vijver.

 

Ronde 6 Belangrijke routewijziging!!

In verband met een pad dat toch niet openbaar blijkt te zijn is het belangrijk dat de volgende routewijziging toegepast wordt:

In de 2de kolom, de 2de regel, na: “Op splitsing RA” wijzigt de route als volgt:

Eerste pad LA “Oude Trambaan”. Eerste straat RA “Zandstraat”. Eerste pad RA  “Breedbroeken”. Ga op het kruispuntje bij het bordje “Staatsbosbeheer” LA. Volg vanaf hier de tekst in de folder: “Er volgt twee keer een bocht naar……”

De route wordt hierdoor 750 meter langer, en je loopt een stukje dubbel.

Je kan inkorten (1,5 km) door het stukje Breedbroeken over te slaan. Ga dan in de “Zandstraat”. Net voorbij nummer 19 LA het pad in tussen grote laurierstruiken. Vervolg vanaf daar de routebeschrijving in de folder.

Ronde 7 wijziging

In de 2e tekstkolom, halverwege de eerste regel, staat een foute richtingaanwijzing. Dit moet zijn: Ga het eerste pad RA door het poortje! (i.p.v. LA).

 

Ronde 9 Bruggetje verdwenen

Zoals de titel van deze wijziging al zegt is het bruggetje dat onder de eerste foto in de folder wordt vermeld verdwenen. In plaats daarvan ligt er nu een dijkje met een fietspad. Volg dit fietspad tot aan de voorrangsweg (Ruitersboslaan).

Doorgeven wijziging route

9 + 15 =