Ronde 6: Kaarschot

Het pontje! Ik ben er zo blij mee dat je de Aa of Weerijs sinds 2017 ook met een pontje kunt oversteken. Dit oversteekpunt komt dan ook in meerdere rondes voor.

Aan het begin loop je een klein stukje langs de Aa of Weerijs en aan het eind een lang stuk. Je komt langs de plek waar ooit de Kaarschotse watermolen gestaan heeft. Vandaar de naam van deze ronde.

Afstand 12 kilometer

Tips…

Raadpleeg voor vertrek de website i.v.m. eventuele routewijzigingen. Kom je onduidelijk-heden of onjuistheden in de ronde tegen dan graag doorgeven zodat ze vermeldt kunnen worden op deze website. Geef dit door via de pagina Wijzigingen rondes.

Wil je gebruik maken van de horeca-suggesties bekijk dan vooraf de openings-tijden. De rondes gaan voor het grootste gedeelte door onverhard gebied, naar gelang het weer en het seizoen is het handig wat betreft kleding en schoeisel rekening te houden met hoog gras en of drassige ondergrond.

Onderweg mooie foto’s gemaakt?
Ik ontvang ze graag in mijn mailbox: info@wandelen-aaofweerijs.nl

Waarschijnlijk ten overvloede:
RA = rechtsaf.
LA = linksaf.
RD = rechtdoor.
Behandel de natuur met respect.
Soms gaat de wandeling over een stukje privéterrein, laat dit netjes achter.
Het wandelen is op eigen risico.

Maar vooral: Geniet van de wandelingen.

Bestel nu deze 9 rondes in 1 handig mapje

Wandelen Aa of Weerijs is een wandelmap met 9 rondwandelingen met een gemiddelde lengte van 12 kilometer. Vanaf de grens met België tot in Breda. Deze wandelingen gaan gedeeltelijk langs de oevers van de Aa of Weerijs, maar ook door de aangrenzende natuurgebieden. Alle wandelingen eindigen op het startpunt.
Elke folder bevat een uitgebreide routebeschrijving, rustpunten, horecasuggesties, foto’s en historische wetenswaardigheden.

Het mapje kost €12,50 (exclusief verzendkosten á € 3,50).

Geef allereerst aan of je de mapjes thuisgestuurd wilt hebben of dat je deze wilt ophalen.

Opsturen of ophalen

5 + 12 =